Najnovšie recenzie zo sekcie Alternatívna príprava kávy
Kvalitný ručný kávovar. Som spokojný.
výborný systém na studenú kávu
- Robí vybornu kavu
- Jednoducha obsluha
- Jednoduche cistenie
- Odolnost materialu
- Male rozmery
- "Nekonecne mnozstvo" kombinacii pomeru vody-kavy a casu pripravy. Proste hracka pre kavickarov.
Na nanopresso je to ovela pohodlnejsia moznost ako povodny nastavec na mletu kavu, hlavne na cesty. Kapsule starbucks a lor s nim funguju dobre a kava ma dobru chut. Asi jedinou nevyhodou je, ze adapter nema tlakovy ventil a po dokonceni kavy z neho kvapka. Inak spokojnost.
- produkt poznam ,pouzivam tento bol darcek
- Jednoduchá príprava kávy alebo čaju. Čistenie
oproti Moka kávovaru nie je all-in-one
Kaffia Dripper
Pridané: 21. augusta 2021
(naposledy upravené 21. augusta 2021)
Zakúpený v GourmetKava.sk
- Nie sú potrebné papierové filtre.
- Nie je potrebné kupovať papierové filtre
- je tam slabší závit a pri vysokom tlaku sa to vzprieci. Na single kavu je to ok, ale double nie
- malé, ľahké, prenosné, možnosť použiť s mletou kávou, alebo kapsulami
Ideálne na cesty
- kava chuti lepsie ako prekvapkavana
- usadenina je oddelena (vyhoda oproti french pressu)
- lahka obsluha a cistenie
- nic
- Doteraz som mala len plastový, ale keramický je lepší a zdravší. :)
- Kvalitne vyhotovenie
- Výborné na alternatívnu prípravu kávy
- Jednoduché čistenie
- Veľa príslušenstva
- Vhodné aj na cesty
- Od nákupu Aeropressu som začal menej používať moju Moka konvičku :)
- Za tú cenu skvelé výsledky
- kvalitný plast
Káva jednoducho a chutne.
Výborný
Kvalitný výrobok.
- vsetko podla ocakavani
- nemam
- vyhoda je v tomto pripade plastova verzia.. mam doma uz iny keramicky dripper a ten treba dlhsie nahrievat. to sa vo finale prejavi na hotovej kave. okrem toho plast je lahky a “nerozbitny”, preto padla volba na plastove hario. hario dripper je klasika, ktora je overena rokmi, tu sa clovek nemoze pomylit ;)
- hario dripper je klasika, velkost 01 potesi tych, co hladaju recepty do 200g hotovej kavy, cize pre jednu osobu
- niekomu moze vadit plastova verzia, no keramicky dripper sa dlhsie nahrieva a plast ma v tomto zasadnu vyhodu ;)
Zobrazujem 61 - 80 zo 170 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...9 Ďalšie »